Första Opinionsundersökningen, motgång eller framgång för Piratpartiet

Idag publicerades första opinionsundersökningen för EU-valet.

Piratpartiet får 1,3 % av rösterna och endel har uttryckt det som en katastrof för partiet. Jag håller inte med. Tittar vi var i rangordningen vi finns, så är vi största parti som inte sitter i riksdagen!

Jag har själv inte varit aktiv i partiet under denna period så kan inte uttala mig vad som hänt internt i partiet. Därför har jag spanat in partiledaren Anna Trobergs blogg. Det jag konstaterar är att mycket har hänt och vi som parti har mognat och fått mer erfarenhet. Nu när vi särredovisas redan i första undersökningen så kommer partiet få mer ”gratis” exponering än vid förra valet.

Denna ”gratis” exponeringen ger en bra grund till vårat övriga arbete, jag använder mig själv mest av lappa brevlådor och affischera, det för att jag känner mig mest bekväm med detta.

Det viktigaste nu är att inte sitta i timmar och stirra på siffran 1,3 %. Dessa timmar behövs till viktigare saker.

Pusha Piratpartiet

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *